Utorak, 16 Veljača 2016 20:00

RK ROVINJ - RK MLADI RUDAR 21:22

Napisao

Rovinj - Mladi rudar 21:22 (9:10). Rovinjci su posljednjim minutama platili danak neiskustvu, pa su gosti preko Tonija Gajice u 59. minuti iz sedmerca došli do pobjede

 

ROVINJ -Utakmica 12. Kola2.HRL Zapad

RK Rovinj - RKMladi rudar 21:22 (9:10). Dvorana Valbruna. Gledatelja: 350.

Suci: Grubor (Poreč) i Žepčan (Umag).

ROVINJ: Orbanić, Relić, T. Zarev 3, Bašić 1 (1), Jagić 5, Radović, Vrdoljak 2,Lukšić,

Đukanović, Maras, Živolić 1, Pavlov, Massarotto, Popović 3, D. Zarev 6, Badurina.

MLADI RUDAR: Bijelić, Jajčević, Gajica 3 (1), Franković 2, Isanović, Lazar, Štucin, Lovrinović 3 (3), Mileta 1,Juričić, Ratkajac 2, Brajnović, Blučaj, Kostić5(5),Opačak6.

Sedmerci: Rovinj 3 (1), Mladi rudar 10 (8). Isključenja: Rovinj 10, Mladi rudar 10 minuta.

Istarski derbi u dobro popunjenoj dvorani Valbruna između četvrtoplasiranog Rovinja i drugoplasiranog Mladog rudara pripao je iskusnim igračima iz Labina. Mladi, poletni i neiskusni domaćini mogu žaliti što nisu iskoristili dva gola prednosti u posljednjim minutama susreta. Ovaj zanimljiv rukometni dvoboj starih rivala bolje su otvorili igrači trenera i igrača Darija Jagića koji su golovima Vrdoljaka i Tonyja Zareva poveli 3:1, da bi do sredine prvog dijela gledali ravnopravnu igru. Ipak, iskusni Hrvoje Opačak i Nikola Krstić svojim su golovima pridonijeli preokretu gostiju koji su poveli 8:5 i na odmor otišli s golom prednosti. Čvrstom obranom igrači Rovinja se ne predaju i pored toga što igrači Mladog rudara imaju gol-dva prednosti i diktiraju igru. Probudili su se Nikola Popović i Deni Zarev sredinom drugog dijela, kad Rovinjci dolaze do poravnanja (19:19) uz veliku podršku iz gledališta. Golovima D. Zareva u 52. minuti igrači Rovinja odlaze do dva gola prednosti, ali u posljednjim minuta- ma platili su danak neiskustvu, pa su gosti preko Tonija Gajice u 59. minuti iz sedmerca došli do pobjede. Velika je šteta što igrači Rovinja nakon dobre igre nisu uspjeli doći do povoljnijeg rezultata.

 

Pročitano 654 puta
Više u ovoj kategoriji: « POČETAK PRIPREMA R0VINJ - RUDAR 4:1 »