Započinje 16. Zimska golf liga

Napisao: - Datum objave: Ponedjeljak, 07 Studeni 2016 09:28

Članovi Golf kluba Rovinj ovog su vikenda trebali započeti sa novom zimskom golf sezonom no koja je, zbog vremenskih neprilika, odgođena za subotu 12. studenog.

Aktivni su rovinjski golferi  bili kroz čitavu godinu, uz redovito treniranje Rovinjci su sudjelovali na brojnim turnirima u regiji.

Sredinom ožujka svi rovinjski golferi sudjelovali su na petom Lovorkov memorialu. U svibnju i lipnju, Rovinjci su odigravali turnir 'Liga gospode' u Savudriji i Zagrebu kao i turnir na tradicionalnom otvorenom prvenstvu pivnice Birra na otoku Brijuni.

Krajem lipnja sudjelovali su na dobrotvornom turniru Lions kluba iz Novigrada organiziran za pomoć sljepih i slabovidnim osobama na području Bujštine.

Članovi golf kluba Rovinj prisustvovali su i na terenu Golf Lipiva gdje je organizirano sedmo otvoreno prvenstvo u organizaciji Golf kluba Buzet.

U rujnu su Rovinjci sudjelovali na turniru 'Istra Open 2016' koji je organiziran sa strane Istarskog golf Saveza dok su u listopadu Rovinjci odigrali  turnir „Texsas Scramble 2016.

Prvo kolo 16. po redu Zimske lige odigrat će se u subotu 12. studenog u Savudriji.

Pročitano 849 puta
Više u ovoj kategoriji: « 2. KOLO JESENSKE LIGE Izlet »