Peruško uoči Lošinja: Igramo dobro i spremni smo

Napisao: - Datum objave: Srijeda, 05 Travanj 2017 21:02

Ovog se vikenda na Valbruni odigrava jedna od težih utakmica dosadašnjeg proljetnog djela natjecanja.

Seniori ove subote na svom svom stadionu ugošćuju trećeplasiranu ekipu natjecanja, nogometaše Lošinja koji se trenutno nalaze na bod prednosti od naših Kanarinaca.

U dosadašnjih 20 odigranih utakmica, gosti sa Lošinja upisali su ukupno 11 pobjeda, četiri poraza i pet remija dok su igači trenera Peruška do sada slavili u ukupno 10 utakmica, poraženi su u tek tri navrata dok je čak sedam puta susret završio bez pobjednika. Uoči subotnje utakmice koja je na rasporedu u 16:30 na Valbruni, porazgovarali smo sa trenerom seniora, Zoranom Peruškom koji se osvrnuo sa utakmicom sa Lošinjom.

''Dolazi nam Lošinj koji uz još poneke momčadi ne skriva aspiracije za odlazak u viši rang. Mi na taj način ne gledamo ni na slijedeću utakmicu, a posebno ne na cjelokupno prvenstvo. Igramo dobro, spremni smo, nismo euforični i znam da naši momci mogu još puno toga napraviti. Ja volim reći da nas u subotu čeka još jedan "običan dan u uredu".

Mi imamo samo jedan cilj i jednu želju, da svaku slijedeću utakmicu odigramo što je moguće bolje. Neka ova u subotu bude najbolje naše izdanje protiv kvalitetne momčadi s Lošinja. Voljeli bi da Valbruna bude još posjećenija nego inače, jer ovi momci zaista zaslužuju pravu podršku koja nas može u suboti nositi do pozitivnog rezultata.'' rekao je uoči subotnje utakmice, trener seniora Zoran Peruško.

Pročitano 625 puta