Uvjerljive pobjede U9, U11, mlađih pionira, pionira i kadeta Rovinja

Napisao: - Datum objave: Ponedjeljak, 10 Travanj 2017 08:19

Uspješan natjecateljski vikend je iza mlađih Kanarinaca koji su, ove subote i nedjelje odigrali brojne utakmice.

Mlađi pioniri i pioniri ove su subote u sklopu redovnog kola gostovali na Krku kod istoimene ekipe u kojima su žuto-plavi u obje utakmice uvjerljivo slavili. Igrači trenera Ecija Krizmanića pobjedili su mlađe pionire Krka sa visokih 8:1. Hat trick upisao je odlični David Šćira dok su još po dva dodali Jure Glavaš i David Jurić.

Pioniri su bili još uvjerljiviji, oni su slavili rezultatom 10:0 a pogotke za Kanarince postigli su  Erik Roža koji je zabio čak četiri gola, tri je dodao Gabriel Perja  i po jedan Tipurić Svan, Vidulin Jan i Car Matija.

Uspješan je ovaj vikend bio i za kadete koji su na Valbruni ugostili nogometaše Rudara iz Labina. Kadeti su pobjedili sa glatkih 4:0 a uz Ivana Rojnića svakako treba spomenuti i hat trick Andree Maružina. Juniori su pogotkom Damira Kazalaca odigrali nerješeno sa juniorima Rudara a već idućeg vikenda čeka ih gostovanje u Rijeci kod ekipe Orijenta.

Uspješni su ovog vikenda bili i oni najmlađi natjecatelji, U11 i U9 koji su također upisali uvjerljive pobjede.

U11 kanarinci pobjedili su ekipu Pazinke 3:1 a golove za žuto-plave postigli su Marko Uljanić i dva Luka Đurić. Još uvjerljiviji bili su U9 kanarinci koji su pobjedili nogometaše Moele rezultatom 8:1

(Hrvatin Anton, Szucs Sebastijan, Krevatin David (2), Uljanić Marko (3), Đurić Luka) čime uvjerljivo drže prvo mjesto prvenstvene ljestvice sa pet pobjeda u pet odigranih utakmica.  

Pročitano 868 puta