Izgradnja novog bazena u Rovinju

Napisao: - Datum objave: Utorak, 20 Studeni 2018 09:07
Tlocrt budućeg bazena u Rovinju Tlocrt budućeg bazena u Rovinju

Nakon održanog sastanka sa svim predstavnicima vodenih sportova u Rovinju, a vezano za rekonstrukciju bazenskog kompleksa u Bolnici Rovinj, želimo naglasiti da se plivački klub           „Delfin“- Rovinj  iskreno veseli i podržava izgradnju lječilišnog gradskog bazena u sklopu bolnice „Prim.Martin Horvat“ – Rovinj.

Nakon niz obećanja da će Rovinj jednom dobiti taj dugo očekivani bazen , sa ovom rekonstrukcijom bazena u sklopu Bolnice , vjerujemo da je taj moment upravo sada stigao.

Upravo zbog pomanjkanja adekvatnog zatvorenog 25 m bazena , plivači svih ovih godina nisu imali odgovarajuće uvjete treniranja ( osim u ljetnim mjesecima ), stoga svi članovi i uprava plivačkog kluba „Delfin“ – Rovinj pozdravlja i podržava izgradnju lječilišnog gradskog bazena u sklopu Rovinjske bolnice, jer ovim projektom svakako se naziru bolji dani za Rovinjsko plivanje.

               A isto tako vjerujemo da je taj projekt bitan i drugim korisnicima, kako sportašima, tako i ostalim građanima, a posebno onima, kojima je potrebna rehabilitacija.

Pročitano 672 puta