Ispiši ovu stranicu

1.B HVL KPK - DElfin 13 : 12

Napisao: - Datum objave: Utorak, 09 Travanj 2019 08:58

KORČULA – Nakon Jadrana iz Kostrene i rovinjski Delfin pobijeđen je na Gojkovom zdanju.Dvije utakmice, dvije pobjede i povratak KPK na 3.mjesto 1.B lige.

Na kraju je to ispala minimalna pobjeda, a kakvim su oscilacijama igrali kapekaši potvrđuje i to što su sredinom 2.četvrtine imali čak sedam razlike (9:2). A onda su se opustili i dopustili Rovinjanima da malo po malo stiž naizgled nemoguće... Najprije se to dogodilo sredinom 3.četvrtine kada su gosti došli na gol razlike (11:10) , potom su uslijedila dva kapekška gola za 13:10, da bi im istom mjerom uzvratili Rovinjani... Na sreću onaj njihov zadnji 12. gol  postigli su osam sekundi do kraja, dovoljno kapekašima da sačuvaju pobjedu. KPK je i ovaj put odigrao i na 'Jugov' pogon, 9 golova dvojice najefikasnija  Marina Tomasovića  5 i Luka Stahor sa 4 gola.

Slijedeće subote KPK gostuje u Rijeci protiv Jadrana iz Kostrene ,a potom nakon pauze za Uskrs , na Gojkov bazen stiže novi-stari prvak lige dubrovački Bellevue koji je današnjom pobjedom protiv Jadrana iz Kostrene, četvrti put ,a treći za redom osigurao titulu prvaka 1.B lige.  

11.kolo KPK – Delfin  13:12 ( 2:1,5:1,3:4,3:6)

Za KPK su igrali:

Skokandić (12) , A.Radovanović, F.Radovanović, Mozara, V.Radovanović, Stahor 4, Šegedin 1, Filippi, Tedeschi 1, Peručić, Tomasović 5, F.Fabris 2, Gavranić, Botica

Trener. Emil Nikolić

Za Defin su igrali :

Komadina , Andrea Brajnović 5, Borna Sirovec 4, Silvio Albert Poropat 2 , Šimac 1  , Luka Kancelir , Lovre Kancelir , Mamontov , Kusanović , Laginja , Šulekić , Hraste , Marić , Fran Poropat.

Trener : Zvonko Živić

 

Pročitano 759 puta