Ponedjeljak, 25 Studeni 2019 09:12

Matija Mužina I Manuel Herak REGIONALNI PRVACI

Napisao

!!!Matija Mužina I Manuel Herak REGIONALNI PRVACI, Nikka Brajković SREBRNA, Toni Crnković BRONČANI!!!

U Puli je na Gradskim bazenima 23. i 24.11.2019. održano Regionalno prvenstvo Regije 2 HPS-a.
Na prvenstvu je sudjelovalo 10 klubova medu kojima i Plivački Klub Delfin sa svojih 14 plivača (Matija MužinaManuel HerakLuka CuliDino CrnkovicToni Crnković, Dean Maružin, Nikka BrajkovićLana JeremićPetra Mužina, Laura Jančić, Dora Dukic, Petra Hrvatin, Lucija Laginja, Katia Brunetti.
Uz već uobičajene osobne rekorde koji iz natjecanja u natjecanje potvrđuju konstantan napredak naših plivača i ovoga puta plivači su isplivali čak limita za nastupe na Državnim prvenstvima (Matija MužinaManuel HerakNikka BrajkovićPetra MužinaDino CrnkovicToni CrnkovićDora Dukic) a bilo je i rezultata vrijednih titula regionalnih prvaka i postolja.
Titulama regionalnih prvaka u apsolutnoj kategoriji okitili su se Matija Mužina u disciplinama 100 i 200 prsno i Manuel Herak u disciplini 200 leptir.
Manuel Herak je i u disciplini 50 leptir postao regionalni prvak u kategoriji mlađih juniora dok je u kategoriji juniora u istoj disciplini bio srebrni a u kategoriji mlađih seniora i u apsolutnoj kategoriji brončani.
Također u apsolutnoj kategoriji u disciplinama 100 i 400 slobodno Matija Mužina je bio srebrni dok je Manuel Herak u disciplini 400 slobodno bio brončani.
Nikka Brajković je u apsolutnoj kategoriji u disciplinama 50 i 100 leptir bila srebrna a u disciplini 200 leptir brončana.
Brončani u apsolutnoj kategoriji u disciplini 200 leđno bio je i kadet Toni Crnković.
U kategoriji mlađih juniora u disciplini 100 leptir Manuel Herak osvojio je srebro dok je u kategoriji juniora bio brončani. I u disciplini 200 mješovito u kategoriji mlađih juniora Manuel Herak osvojio je broncu.
Osim u individualnim disciplinama plivači Plivački Klub Delfin ostvarili su uspjehe i u štafetnim disciplinama. Tako je u štafetama 4 x 50 slobodno i 4 x 50 mješovito juniorska štafeta u sastavu Matija MužinaManuel HerakDino Crnkovic i Toni Crnković osvojila treće mjesto.

Pročitano 640 puta